Agenţii de turism

Suntem conștienți de operațiunile agențiilor de turism, activitățile zilnice și sarcinile pot deveni extenuante uneori. Avem o singură întrebare: cât de multă atenție acordați asistenței clienților post călătorie? Experiența clientului este doar pe jumătate când vânzarea este închisă. Oferiți deservire extra contra zero costuri și fidelizați clienții. Vă vom recompensa pentru fiecare caz câștigător cu un comision generos. Completați formularul și să vedem cum putem bucura clienții împreună!

Promoteri

Tratăm partenerii cu multă grijă și atenție. Fie că reprezentați un hotel, o companie de taxi, o companie de închirieri auto sau orice altă companie tangentă cu pasagerii aerieni, contactați-ne. Ajutați-ne să ajungem la mai mulți pasageri și veți obține o parte din fiecare cerere câștigătoare. Intra în contact!

Corporate

Filozofia noastră este „Oamenii pe primul loc”. Ne-am gândit la modul în care putem ajuta companiile să folosească serviciile noastre și să îi facem pe toți angajații să se simtă apreciați, să simtă că viața lor în afara biroului este la fel de importantă ca și timpul petrecut la birou. Știm că primiți o grămadă de oferte în fiecare zi și toate implică costuri suplimentare. Nu este cazul la noi. Nu taxăm nimic, nici în avans, nici după service. Nu veți primi nici o factură de la noi și nu veți avea nicio plată recurentă. Echipa fericită, clienți fericiți! Luați legătura cu noi pentru a oferi mai multă grijă pentru echipa ta!

Nume și Prenume

Adresa de E-Mail

Subiect

Mesaj